03/07/2008

Snoopy

Un peu de nouvelles de Snoopy, mon compagnon poilu, du moins pour ceux qui le connaissent. Avec les travaux du à cette fuite dans ma cave, le pauvre avait perdu ses repères dans la maison. Maintenant que tout est remis en place, à nouveau il se la coule douce dans son petit divan, c’est chouette d’être la bebête d’un pompier pensionné. Photo 2, lors d’une promenade dans les bois, il a rencontré deux Shit su comme lui, mais honte à son maître (moi) car ils étaient plus poilu que lui et que moi d’ailleurs. Aussi, quand je les ai aperçu, j’ai de suite pensé à ce dicton « Ca n’a ni queue ni tête » jusqu’au moment ou j’ai vu 4 yeux noir qui me regardaient.

 
Een  beetje nieuws van Snoopy, mijn behaarde metgezel, tenminste voor degenen die hem kennen. Met de werkzaamheden te maken met de lek in mijn kelder, had hij zijn merken in het huis verloren. Nu dat alles terug op zijn plaats is, opnieuw ligt hij het zich zacht in zijn kleine zetel, het is tof van het bebeestje te zijn van een gepensioneerde brandweerman. Foto 2, bij een wandeling in het bos, heeft hij twee Shit su zoals hem ontmoet, maar schaamte aan zijn meester (ik) want zij waren meer behaard dan hem en trouwens, dan ik. Ook wanneer ik ze gemerkt heb, dacht ik aan „het heeft noch staart noch kop “ tot het moment dat 4 zwart ogen me bekeken.
Snoopy1P1260265

23:36 Écrit par Le Poilu dans Général - Algemeen | Lien permanent | Commentaires (1) |  Facebook |

Commentaires

dierenvriend Mijnheer "Le Poilu", ik denk dat jij een héél grote dierenvriend bent, zoals ik trouwens! Mensen die houden van dieren houden ook van mensen en omgekeerd. Proficiat met je mooie hondje! Zo te zien heeft hij het echt naar zijn zin en geniet hij van zijn leventje. Ook wou ik even zeggen hoe attent het van jou is je makkers te herinneren die er spijtig genoeg niet meer zijn. Héél fijn weekend! Jeannine

Écrit par : Janin | 05/07/2008

Les commentaires sont fermés.