02/05/2007

Djack

Qui cest Djack

A la question « Qui c’est? »  Bravo à Marco, c’était bien notre Djack. Voici les vraies photos, je pense que cela devait être de la farine. Grand sportif, notre ami qui participe généralement à tout, aime aussi les jeux un peu spéciaux, comme ici pendant ses dernières vacances. Merci à Patrick qui me les a envoyés et à Djack qui m’a permis de les afficher.

………………………………

Aan de vraag “Wie het is? “ Bravo aan Marco, het is wel onze Djack. Zie hier de echte foto’s, ik geloof dat het meel moest zijn. Grote sportman, onze vriend die over het algemeen aan alles deelneemt, houd ook een beetje van de speciale spelen, zoals hier gedurende zijn laatste vakantie. Bedankt aan Patrick die me ze verzonden heeft en aan Djack die me toegelaten heeft om ze aan te geven.

 

Djack1

Djack2Djack3

23:39 Écrit par Le Poilu dans Général - Algemeen | Lien permanent | Commentaires (2) |  Facebook |

Commentaires

Salut Charly! Nog maar minder dan twee weken en dan ben ik nog eens weg, ditmaal ga ik een stageke doen bij de pompiers van Mobile in Amerika, samen met 9 andere brandweermannen uit België. Ge moet maar eens gaan kijken naar den blog die ik er speciaal voor heb aangemaakt, nog in volle oprichting maar kom.... Nog een goeie week hé!

Écrit par : Carl | 03/05/2007

Hey Charly, ik heb het hier net gezien... Nog een beetje en ge zit aan de 100 000 bezoeker! In ieder geval al van harte proficiat van mij!

Écrit par : Carl | 03/05/2007

Les commentaires sont fermés.